‘Sundere’ snickers
Jeg har tidligere ikke været særlig glad for mørk chokolade, men sjovt nok er jeg de sidste par uger blevet vild med den bitre smag – tror bare min smagsløg skulle overbevises. Hvis der er noget jeg elsker, så er det peanutbutter og dadler hvilket er en vanvittig lækker kombination. Min kæreste serverede en peanutbutter / dadler mad for mig da jeg var gravid, og jeg var i himlen med det samme. Derfor tænkte jeg, at det burde være muligt at lave en bar – to go 😉
Simpel opskrift, men samtidig blev de mega lækre!
Ingredienser:
- 150 gram dadler (gerne dem fra papæske, da de er blødere)
- 80 gram peanuts
- 2 spsk smooth peanutbutter
- 50 gram mørk chokolade
- 1 spsk. kokosolie
Opskrift:
- Fjern stenene fra dadlerne, kør dem i en foodprocessor eller i en minihakker til de er hakket fine.
- Tilsæt peanuts og peanutbutter, hak dem fint – peanutsene må gerne være grove i det.
- Massen skal gerne hænge godt sammen, gør den flad på et stk. bagepapir.
- Sæt på køl – imens smeltes chokoladen over et vandbad, tilsæt kokosolie og rør godt rundt.
- Hæld den varme chokolade udover bunden, og sæt på køl gerne 3 timer inden de skæres.
Ingen kommentarer endnu