Jeg skal føde på en privatklinik.

Veganske bounty toppe m. hvid choko

Hvem elsker ikke kokos og hvid chokolade? Og så i en kombination, er det fantastisk!
Endelig fik jeg lavet en opskrift, som fik min bounty til at hænge bedre sammen og ikke flækker, når de skulle overtrækkes med chokolade. img_7849

Ingredienser:

  • 8 spsk. Kokosmælk (IKKE light! Da den er for flydende)
  • 2 dl Kokosflager/kokosmel som det hedder i dagligvarer butikkerne.
  • 2 plader Ichoc hvid chokolade (kan også bruges anden chokolade fra Ichoc).
  • Agavesirup (for sødme)

Tilberedning:

  1. Bland kokosmælk og kokosflager, til det er en tyk ”dej”.
  2. Smag til med agavesirup.
  3. Lad dejen stå på køl eller i fryseren, til ”dejen” er helt fast, og det er muligt at lave små toppe – eller barer, hvis du hellere vil det. Jeg lod dem stå i køleskabet natten over inden jeg overtrak dem med chokolade, så hænger massen bedre sammen.
  4. Smelt derefter chokoladen i et varm bad.
  5. Stik derefter toppene ned i chokoladen og læg dem derefter på et stykke bagepapir.
  6. Lad toppene køle af i køleskabet.
  7. Når de er kølet af, kan de spises. 😀

img_7845

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal føde på en privatklinik.