Veganske bounty toppe m. hvid choko
Hvem elsker ikke kokos og hvid chokolade? Og så i en kombination, er det fantastisk!
Endelig fik jeg lavet en opskrift, som fik min bounty til at hænge bedre sammen og ikke flækker, når de skulle overtrækkes med chokolade.
Ingredienser:
- 8 spsk. Kokosmælk (IKKE light! Da den er for flydende)
- 2 dl Kokosflager/kokosmel som det hedder i dagligvarer butikkerne.
- 2 plader Ichoc hvid chokolade (kan også bruges anden chokolade fra Ichoc).
- Agavesirup (for sødme)
Tilberedning:
- Bland kokosmælk og kokosflager, til det er en tyk ”dej”.
- Smag til med agavesirup.
- Lad dejen stå på køl eller i fryseren, til ”dejen” er helt fast, og det er muligt at lave små toppe – eller barer, hvis du hellere vil det. Jeg lod dem stå i køleskabet natten over inden jeg overtrak dem med chokolade, så hænger massen bedre sammen.
- Smelt derefter chokoladen i et varm bad.
- Stik derefter toppene ned i chokoladen og læg dem derefter på et stykke bagepapir.
- Lad toppene køle af i køleskabet.
- Når de er kølet af, kan de spises. 😀
Ingen kommentarer endnu